Over Tienwerk

0
Gezinnen geholpen

(Tienwerk is de tel kwijt, dit is een uitdrukking)

Mijn naam is Jantien van Dijk. In 2009 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Voordat ik voor mezelf begon heb ik in de ambulante gezinsbegeleiding gewerkt. Steeds vaker kwam ik gezinnen tegen waar de autismeproblematiek een rol speelde.In de gezinnen gaven de moeders mij vaak de opmerking dat ik hun kind met ASS zo makkelijk kon lezen. Na een aantal complimenten ging ik reflecteren om erachter te komen dat ik ook uit een gezin kom waar ASS een rol speelde. In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren en specialiseren in ASS. Het feit dat ik ervaringsdeskundige ben, vanwege mijn gezin van herkomst, heeft me enorm geholpen de complexiteit van autisme beter te begrijpen.

Naast de relatietherapie is de vertaling van het autismestuk van cruciaal belang. In relaties waar een partner, last heeft van autisme, wordt er om een concrete, heldere communicatie gevraagd. Partners communiceren vaak langs elkaar omdat de vertaling van de autismeproblematiek nog vaak lastig is.

Binnen de begeleiding van Tienwerk bied ik methodes aan die ik heb ontwikkeld om zo duidelijk mogelijk met elkaar te gaan communiceren en om het autismestuk goed te leren vertalen.

Certificaat Klachtenregeling Tienwerk

Tienwerk is lid van Zorg voor ZZP

Bent u als klant niet tevreden over de diensten van Tienwerk en u wilt een klacht indienen dan is Tienwerk aangesloten bij Zorg voor ZZP.
Tienwerk vindt het belangrijk dat u met uw klacht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris terecht kunt.
Mocht u een klachtenprocedure willen starten dan kunt u deze procedure vinden op de site van www.zorgvoorzzp.nl.

Bel eens om te informeren wat Tienwerk voor jou kan betekenen